इसे छोड़कर सीधा कॉन्टेंट पर जाएँ

Chris की मेज़बानी में खाना पकाने का अनुभव

3 घंटेमेज़बानी सेवा अंग्रेज़ी में उपलब्ध है
सुरक्षा के लिए प्रतिबद्ध
इस मेज़बान ने Airbnb के COVID-19 सुरक्षा दिशानिर्देशों पर प्रतिबद्धता जताई है।
मुफ़्त कैंसिलेशन
अनुभव शुरू होने से कम से कम 7 दिन पहले या बुकिंग करने के 24 घंटों के भीतर पूरा रिफ़ंड।
अधिकतम 4 लोग
खाना शामिल हैं

आप क्या करेंगे

At 9 am you will be welcomed by myself at the door of the 14th century Sutton Courtenay Abbey and once in the kitchen, we will enjoy some freshly baked rye bread and sourdough croissants with my homemade preserves, teas, and coffee. I will explain the process es behind the three loaves of bread we will be baking and introduce you to the ingredients and equipment
Other things to note
Before you book please feel free to ask me any questions about what my course entails and you understand what to expect on the day

शामिल सुविधाएँ

अपने मेज़बान Chris से मिलें

2014 से Airbnb मेज़बान
  • पहचान की पुष्टि हो गई
Food is my passion and baking is my specialty. As the owner of Jordans a large delicatessen in the North Oxfordshire town of Thame, I baked loaves and pastries fresh every day for my customers.
Later, on the first of what was to be one of my many trips to California I developed a fascination for Sourdough after visiting ACME Bread in Berkley. Armed with some starter I returned home and have baked sourdough style bread, biscuits and. cakes ever since. Over the past few years, I have been on advanced baking courses with The Sourdough School in my home county Northamptonshire and the E5 Bakery in Hackney in London. I supply friends a few local businesses with bread and cakes when I have the.
What really fascinates me though showing others how to create loaves and flatbreads using unusual flour combinations that taste fabulous!
Food is my passion and baking is my specialty. As the owner of Jordans a large delicatessen in the North Oxfordshire town of Thame, I baked loaves and pastries fresh every day for my customers.
Later, on the first of what was to be one of my many trips to California I developed a fascination for Sourdough after visiting ACME Bread in Berkley. Armed with some starter I returned home and have baked sourdough style bread, biscuits and. cakes ever since. Over the past few years, I have been…
अपने भुगतान की सुरक्षा के लिए, कभी भी Airbnb वेबसाइट या ऐप के बाहर न तो पैसे ट्रांसफ़र करें और न ही बातचीत करें। और जानें
से ₹4,960
/ व्यक्ति
कोई भी तारीख उपलब्ध नहीं है
AIRBNB अनुभव

खाना पकाना

उत्साही कुक

स्थानीय मेज़बानों से पारंपरिक व्यंजन बनाना सीखें और उनकी आपबीती सुनें।

अंतरंग ठिकाने

निजी खेत-खलिहानों से ले कर गुप्त छज्जों जैसी अनोखी जगहों में साथ मिलकर खाना खाएँ।

Airbnb द्वारा जाँचा-परखा गया

हर अनुभव को खान-पान से जुड़ी विश्वसनीय परंपराओं की कसौटी पर परखा जाता है।

आप कहाँ रहेंगे

We will be preparing our dough and baking in the kitchen of 14th century Sutton Courtenay Abbey which sits in over 4 acres of beautiful gardens in the heart of my village alongside the River Thames. The Abbey is a tranquil place and is run as a charitable centre of reflection and renewal.

आहार संबंधी पसंद

अगर अनुरोध किया जाए, तो मेज़बान खान-पान से जुड़ी ज़रूरतों का ध्यान रख सकते हैं। अगर आपको ठहरने की जगह चाहिए, तो आप अनुभव से पहले मेज़बान को इसकी जानकारी दे सकते हैं।
मूंगफली से एलर्जी
डेयरी उत्पाद रहित
ग्लूटेन रहित

जानने लायक बातें

रद्द करने से जुड़ी नीति

किसी अनुभव का पूरा रिफ़ंड तभी मिलता है, जब उसे बुक करने के 24 घंटे के अंदर-अंदर या अनुभव शुरू होने के कम-से-कम 7 दिन पहले रद्द किया जाए।

मेहमानों की आवश्यकताएँ

18 और इससे ज़्यादा उम्र के अधिकतम 4 मेहमान शामिल हो सकते हैं।